Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 19:00
ΘΑ KANETE ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΩΣΗ;
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΤΗΛ: 210 574 74 74

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Επιλέξτε ένα από τα συστήματα μόνωσης που διαθέτουμε, καθώς και το Durosol Light Roof που κατασκευάζουμε κατά αποκλειστικότητα, και επωφεληθείτε αυτόματα από την ιδιότητα της απόσβεσης των χρημάτων σας! Με εγγύηση 10 ετών στα μονωτικά υλικά που παράγουμε έχουμε κάνει την επιλογή στη μόνωση της ταράτσας σας πολύ εύκολη και παράλληλα ελκυστική.

Στην εταιρεία Φραγκουλάκης με εμπειρία από το 1974 στα μονωτικά υλικά, σας προσφέρουμε την ιδανική λύση για τη μόνωση της ταράτσας σας!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε οι πλέον ειδικοί στις μονώσεις ταρατσών! Διαθέτουμε 60 χρόνια εμπειρίας, έρευνας και εξειδίκευσης στην παραγωγή μονωτικών και δομικών υλικών. Ακόμη, έχουμε αναπτύξει σύγχρονα και εξειδικευμένα συστήματα μόνωσης με αντοχή 100 χρόνων!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Παράγουμε και εμπορευόμαστε πιστοποιημένα μονωτικά και δομικά υλικά υψηλής ποιότητας. Σχεδιάζουμε και σας προσφέρουμε εξειδικευμένα συστήματα για μονώσεις ταρατσών και εξωτερικής θερμομόνωσης τα οποία διαθέτουμε με 10 έτη εγγύηση.

ΟΙ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Παράγουμε την θερμομονωτική πλάκα 3ης γενιάς Durosol. Το Durosol είναι το πλέον κατάλληλο μονωτικό υλικό για μονώσεις ταρατσών και θερμοπρόσοψη. Οι μηχανικές και θερμομονωτικές ιδιότητες του, είναι αξεπέραστες σε σχέση με άλλα μονωτικά υλικά της αγοράς.

ΟΙ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Εξειδικευμένα συστήματα για μονώσεις ταρατσών

ΜΟΝΩΣΗ DUROSOL LIGHT ROOF

Η εταιρεία μας σχεδίασε και σας παρουσιάζει την ελαφριά μόνωση ταράτσας Durosol Light Roof με βάρος μόλις 9 kg/m²! Πρωτοπόρα και οικονομική, σας εγγυάται πλήρη θερμομόνωση και στεγάνωση. Είναι ιδανική για παλιά κτίρια με μέτρια βατότητα. Ενδεικτική τελική τιμή για υλικά και εργασία μόνο από 29€/m² + ΦΠΑ. Δίνεται 10 ετή εγγύηση!

Διαβάστε περισσότερα..

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Οι επιλογές για υγρομόνωση/στεγανοποίηση ταράτσας είναι δύο, τα επαλειφόμενα και η επικόλληση ασφαλτόπανου. Η εταιρεία μας διαθέτει και τις δύο επιλογές. Για αρκετούς λόγους που μπορείτε να ενημερωθείτε στην συνέχεια σας προτείνουμε τη λύση στεγανοποίησης με επαλειφόμενα.Η ενδεικτική τελική τιμή στεγανοποίησης ταράτσας με επαλειφόμενα για υλικά και εργασία κυμαίνεται στα 8€/m² + ΦΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα..

ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ

Η παραδοσιακή επιλογή για μονώσεις ταρατσών είναι η συμβατική, με τελική επιφάνεια το ασφαλτόπανο. Βέβαια, πλέον επιλέγεταιόλο και συχνότερα το LightRoof έναντι αυτής λόγω τιμής και ποιότητας. Η λύση αυτή θα σας προσφέρει περιορισμένη βατότητα, με βάρος όμως περίπου 50 kg/m². Ενδεικτική τελική τιμή τόσο για τα υλικά που θα χρειαστείτε όσο και για εργασία από συνεργαζόμενο συνεργείο μόνωσης είναι 27€/m² + ΦΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ DUROSOL ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ;

Είναι προϊόν έρευνας και εξέλιξης 17 ετών

Δεν απορροφά υγρασία και αναπνέει

Έχει πιστοποιήσεις, υψηλή και εγγυημένη ποιότητα

Με 10 χρόνια Εγγύηση!

Εγγυημένη πρόσφυση στο σοβά

1 αιώνα διάρκεια ζωής

Αυτοσβενύμενο και οικολογικό

Διατηρεί σταθερές τις ιδιότητες του εφ’ όρου ζωής

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Εξειδικευμένα Συστήματα Μόνωσης

Durosol External

Έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε κατά αποκλειστικότητα το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής μόνωσης τοίχων Durosol External το οποίο διαθέτουμε με 10 έτη εγγύηση. Για όσους ψάχνουν μια πιο οικονομική λύση εξωτερικής θερμομόνωσης η εταιρεία μας προσφέρει την οικονομική λύση Smart Pack.

Δείτε Περισσότερα..

Light Roof

Η εταιρεία μας με πάνω από 60 χρόνια πήρας στις μονώσεις σας προσφέρει δύο επιλογές μονώσεων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις! Το Durosol Light Roof ενδείκνυνται για τα παλιά κτίρια των οποίων η ταράτσα δεν χρησιμοποιείται συχνά και δεν αντέχουν πολύ βάρος.

Δείτε Περισσότερα..
Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol External. Το συγκεκριμένο σύστημα θερμομόνωσης έρχεται με 10 έτη εγγύησης.
 Το πιο ελαφρύ σύστημα μόνωσης ταράτσας. Το Durosol LightRoof είναι ιδανικό για ταράτσες που δεν χρησιμοποιούνται συχνά και δεν αντέχουν μεγάλο βάρος. Έρχεται με 10 έτη εγγύησης και είναι ιδανικό για παλιές κατασκευές.
Ενεγειακά Κουφώαμτα, πορτα είσοδος με τζαμαρία και ρολά.
 Η στεγαναποίηση είναι σύστημα μόνωσης ταράτσας το οποίο πραγματοποιείται με επαλειφόμενα σιλανικών ρητινών ή με επικόλληση ασφαλτόπανου. Η καλύτερη από αυτές τις δύο επιλογές είναι αυτή με τα επαλειφόμενα σιλανικών ρητινών.

Ενεργειακά Κουφώματα

Τα ενεργειακά κουφώματα, γνωστά και ως θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα, υπόσχονται να σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρημάτων & ενέργειας! Η ειδική κατασκευή τους με υαλοπίνακες με αργκόν συμβάλουν στην ηχομόνωση και τη μείωση θερμικών απωλειών. Ζήστε άνετα ακόμη και σε μεγάλα αστικά κέντρα!

Δείτε Περισσότερα..

Στεγανοποίηση

Η στεγαναποίηση της ταράτσας μπορεί να γίνει με επαλειφόμενα ή με επικόλληση ασφαλτόπανου. Σας προτείνουμε τα επαλειφόμενα σιλανικών ρητινών.Τα πλεονεκτήματα του έναντι των ασφαλτόπανων είναι εμφανή ενώ σε σχέση με τα υπόλοιπα επαλειφόμενα σας γλιτώνουν από επιπλέον κόστος καθώς δεν απαιτούν αστάρι.

Δείτε Περισσότερα..

Μονώσεις ταρατσών Durosol Light Roof

Παρακολουθείστε τα Βίντεο εφαρμογής του συστήματος Θερμομόνωσης & Στεγανοποίησης Durosol Light Roof

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Βρες ποιά μόνωση ταιριάζει στην περίπτωσή σου

Απάντησε σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με την χρήση της ταράτσας σου και βρες την μόνωση που χριάζεσαι!

210 574 74 74