Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 19:00
ΘΑ KANETE ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΩΣΗ;
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΤΗΛ: 210 574 74 74

Η εταιρεία μας

Παράγουμε ποιοτικά προϊόντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ΑΔΕΛΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΟΕ ιδρύθηκε το 1958 και από το 1974 ασχολείται με το χώρο της μόνωσης, όντας μια από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου. Ο ιδρυτής και πρόεδρος Δημήτριος Φραγκουλάκης διετέλεσε χημικός μηχανικός και μέλος της ΤΕ 31 (από την ίδρυση της έως σήμερα), ομάδα που δημιούργησε τον Ελληνικό κανονισμό θερμομόνωσης. Δημιουργώντας πλούσιο υπόβαθρο γνώσεων, πραγματοποίησε πληθώρα διαλέξεων στο Πολυτεχνείο Αθηνών σε θέματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ακολούθησε η συγγραφή βιβλίων και η δημιουργία του πρώτου προγράμματος θερμομόνωσης για μηχανικούς (σε MS-DOS). Πλέον, όντας πιστοποιημένοι κατά ISO 9001 : 2016 με πεδίο εφαρμογής την Παραγωγή και εμπορία θερμομονωτικών προϊόντων, όπως βλέπετε παρακάτω:

Η μακρά πορεία μας στο κλάδο της μόνωσης, σε συνδυασμό με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για θερμομόνωση υψηλών προδιαγραφών, με περιβαντολλογική ευαισθησία, μας οδήγησαν στη δημιουργία του μοναδικού μονωτικού 3ης γενιάς, DUROSOL!

Εγκαταστάσεις

Η βασική παραγωγική δραστηριότητα της εταιρίας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο όπου διαθέτει 5000m² στεγασμένων εγκαταστάσεων και μεγάλους υπαίθριους βοηθητικούς χώρους. Επίσης, διαθέτουμε αποθηκευτικό χώρο 1000 m² στο Περιστέρι, με γραφεία και ιδιόκτητο parking πελατών, για τη διακίνηση των προϊόντων.

Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες της εταιρείας διακρίνονται σε δύο βασικούς τομείς, αφενός την παραγωγή και αφετέρου την εμπορεία μονωτικών υλικών. Η παραγωγική δραστηριότητα περιλαμβάνει το μονωτικό 3ης γενιάς DUROSOL για θερμομόνωση τοίχων, δωμάτων, δαπέδων, υπογείων, κεραμοσκεπών, ψυγείων κ.α., το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης DUROSOL External για θερμομόνωση νέων κατασκευών, θερμομόνωση και ανακαίνιση υφιστάμενων, το DUROSOL tile για ανεστραμμένη θερμομόνωση δώματος, καθώς και Διογκωμένη Πολυστερίνη (φελιζόλ) ως υλικό πλήρωσης,για οικοδομική χρήση, συσκευασία, θεμελίωση, σεισμική μόνωση κ.α.. Η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας καλύπτει όλα τα είδη μονωτικών και στεγανωτικών προϊόντων.

H εταιρεία μας είναι μέλος των:

Βρες ποιά μόνωση ταιριάζει στην περίπτωσή σου

Απάντησε σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με την χρήση της ταράτσας σου και βρες την μόνωση που χριάζεσαι!

210 574 74 74