Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 19:00
ΘΑ KANETE ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΩΣΗ;
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΤΗΛ: 210 574 74 74

Μονώσεις Ταρατσών Τιμές

Τιμές και Κόστος συστημάτων για Μονώσεις Ταρατσών.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΤΙΜΕΣ

Αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη θερμική απώλεια σε ένα σπίτι γίνεται από την ταράτσα. Το ποσοστό θερμικής απώλειας από την ταράτσα υπολογίζεται στο 40%. Το κόστος της θέρμανσης είναι πολύ υψηλό. Για αυτό το λόγο η μόνωση ταράτσας(θερμομόνωση ταράτσας) καθίσταται απαραίτητη για κάθε κτήριο για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Στην εταιρεία μας θα βρείτε όλες τις ολοκληρωμένες λύσεις για μόνωση ταράτσας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η σωστή μόνωση ταράτσας έχει θετικά αποτελέσματα πολύ άμεσα στην ποιότητα ζωής μας αλλά και στο κόστος της ζωής μας αφού όπως είπαμε έχουμε τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας.

Με την έναρξη του προγράμματος «εξοικονόμηση κατ’οίκον» έχετε το δικαίωμα για επιδότηση έως και 70% για εργασίες όπως την μόνωση ταράτσας και την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας.

Παρακάτω θα δείτε τις τιμές αναλυτικά για όλα τα είδη μόνωσης (Μονώσεις Ταρατσών Τιμές). Επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει. Για κάθε απορία και ερώτηση είμαστε κοντά σας να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τον τύπο της μόνωσης που θα πρέπει να επιλέξετε.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις τιμές για μονώσεις ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών Τιμές – Κόστος για Μόνωση Ταράτσας Durosol Light Roof

Ελαφρία μόνωση ταράτσας. Η φωτογραφία δείχνει ολοκληρωμένο έργο μόνωσης ταράτσας με Durosol Light Roof.

Το σύστημα θερμομόνωσης ταράτσας Durosol Light Roof είναι το πιο ελαφρύ και οικονομικό σύστημα της αγοράς και διατίθεται κατά αποκλειστικότητα από την εταιρεία μας.

Κόστος για Ανεστραμμένη Μόνωση Ταράτσας

Μόνωση σε ταράτσα με το σύστημα της ανεστραμμένης μόνωσης. Ολοκληρωμένο έργο μόνωσης σε ταράτσα.

Αθροιστικά λοιπόν το κόστος των υλικών για την Ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας είναι 37,52€.Όσον αφορά το κόστος εργασίας, μπορείτε στην ιστοσελίδα μας να βρείτε συνεργεία μόνωσης, με το κόστος να κυμαίνεται στα 15€. Έχετε υπόψη ότι η τιμή αυτή θα προκύψει από τη διαπραγμάτευσή σας με το συνεργείο, και ενδέχεται για πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα έργα αντίστοιχα να έχει διαφοροποιήσεις.Συνεπώς συνολικά το κόστος για τη μόνωση της ταράτσας σας με τη μέθοδο της Ανεστραμμένης μόνωσης, μπορεί να ξεκινήσει μόλις από τα 52,52€+φπα.* Σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές αυτές αφορού πληρωμή μετρητοίς. Για μονώσεις ταρατσών με το πρόγραμμα επιδότησης εξοικονόμηση κατ’ οίκον υπάρχει επιβάρυνση 12%, λόγω τραπεζικού επιτοκίου, εξαιτίας της μέσης καθυστέρησης στην αποπληρωμή μας 8 μηνών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Κόστος για Συμβατική Μόνωση Ταράτσας

Συμβατική μόνωση ταράτσας. Στη φωτογραφία φαίνονται τα ασφαλτόπανα τα οποία χρησιμοποιούνται στη συμβατική μόνωση ταράτσας.

Αθροιστικά λοιπόν το κόστος των υλικών για την Συμβατική μόνωση ταράτσας είναι 17,14€.Όσον αφορά το κόστος εργασίας, μπορείτε στην ιστοσελίδα μας να βρείτε συνεργεία μόνωσης, με το κόστος να κυμαίνεται στα 12€. Έχετε υπόψη ότι η τιμή αυτή θα προκύψει από τη διαπραγμάτευσή σας με το συνεργείο, και ενδέχεται για πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα αντίστοιχα να έχει διαφοροποιήσεις.Συνεπώς συνολικά το κόστος για τη μόνωση της ταράτσας σας με τη μέθοδο της Συμβατικής μόνωσης, μπορεί να ξεκινήσει μόλις από τα 29,14€+φπα.

* Σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές αυτές αφορούν πληρωμή μετρητοίς. Για μονώσεις ταρατσών με το πρόγραμμα επιδότησης εξοικονόμηση κατ’ οίκον υπάρχει επιβάρυνση 12%, λόγω τραπεζικού επιτοκίου, εξαιτίας της μέσης καθυστέρησης στην αποπληρωμή μας 8 μηνών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Όλες οι παραπάνω τιμές αφορούν τη χρέωση ανά τετραγωνικό μέτρο, έχουν προκύψει μετά από αναγωγή για εφαρμογή μόνωσης 50m² & δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι τιμές εργασίας αφορούν τις περιγραφόμενες εργασίες και αναφέρονται σε έργα εντός Αττικής. Για την επαρχία ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις, ανάλογα με τα μεταφορικά κόστη και γενικότερα τις ιδιαιτερότητες του έργου. Όμοιες και οι τιμές εργασίας έχουν γίνει με αναγωγή σε έργο 50m².

Eίμαστε κοντά σας για να συζητήσουμε όλους τους τύπους μόνωσης ταράτσας μαζί σας. Καλέστε μας στο 210 574 74 74 ή γράψτε μας στο sales@fragoulakis.gr

Βρες ποιά μόνωση ταιριάζει στην περίπτωσή σου

Απάντησε σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με την χρήση της ταράτσας σου και βρες την μόνωση που χριάζεσαι!

210 574 74 74