Μονωσεις Ταρατσων Τιμες

Τιμές και Κόστος για Μονώσεις Ταρατσών

Είναι πλέον γνωστό πως το 40% των θερμικών απωλειών του σπιτιού μας, γίνεται από την ταράτσα. Με το κόστος για θέρμανση να είναι στα ύψη, με όποιον τρόπο και αν διαλέξετε, η μόνωση ταράτσας (θερμομόνωση ταράτσας), φαντάζει η καλύτερη λύση για εξοικονόμηση χρημάτων και εν τέλει και ενέργειας και κόστους. Με την κατάλληλη μόνωση ταράτσας και σε προσιτές τιμές, θα δείτε άμεσα και ορατά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα ζωής σας όσο και στο κόστος.

Μάλιστα είναι ευκαιρία να σπεύσετε για την μόνωση της ταράτσας σας, αλλά και την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας, μιας και είναι ακόμα ενεργό το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οίκον, (άγνωστο για πόσο ακόμα). Από το πρόγραμμα αυτό λοιπόν δικαιούστε επιδότηση έως και 70% για κάποιες δραστηριότητες, όπως τη μόνωση ταράτσας και την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας. Μην καθυστερείτε λοιπόν, δείτε τις τιμές για όλα τα είδη μόνωσης ταράτσας (Μονωσεις Ταρατσων Τιμες), επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο (δείτε και εδώ για να αποφασίσετε πολύ εύκολα ποιο είδος μόνωσης ταράτσας σας ταιριάζει) και επικοινωνήστε μαζί μας για όποια απορία έχετε.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις τιμές για μονώσεις ταρατσών

Μονώσεις Ταρατσών Τιμές – Κόστος για Μόνωση Ταράτσας Durosol Light Roof

infographic κόστος για μόνωση ταράτσας light roof

 

Το σύστημα θερμομόνωσης ταράτσας Durosol Light Roof είναι το πιο ελαφρύ και οικονομικό σύστημα της αγοράς και δίνεται κατά αποκλειστικότητα από την εταιρεία μας.

Μονώσεις Ταρατσών Τιμές – Κόστος για Μόνωση Ταράτσας Durosol Light Roof Plus Γρανιτοπλακάκι

Κόστος μόνωσης ταράτσας light Roof plus

 

Αθροιστικά λοιπόν το κόστος των υλικών για την μόνωση ταράτσας Light Roof Plus (πατήστε στο link για να τη δείτε αναλυτικά) είναι 25,65€.

Όσον αφορά το κόστος εργασίας, μπορείτε στην ιστοσελίδα μας να βρείτε συνεργεία μόνωσης, με το κόστος να κυμαίνεται στα 15€. Έχετε υπόψη ότι η τιμή αυτή θα προκύψει από τη διαπραγμάτευσή σας με το συνεργείο, και ενδέχεται για πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα έργα αντίστοιχα να έχει διαφοροποιήσεις.

Συνεπώς συνολικά το κόστος για τη μόνωση της ταράτσας σας με τη μέθοδο Durosol Light Roof Plus, μπορεί να ξεκινήσει μόλις από τα 40,65€+φπα.

* Σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές αυτές αφορού πληρωμή μετρητοίς. Για μονώσεις ταρατσών με το πρόγραμμα επιδότησης εξοικονόμηση κατ’ οίκον υπάρχει επιβάρυνση 12%, λόγω τραπεζικού επιτοκίου, εξαιτίας της μέσης καθυστέρησης στην αποπληρωμή μας 8 μηνών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Μονώσεις Ταρατσών Τιμές – Κόστος για Ανεστραμμένη Μόνωση Ταράτσας

infographic κόστος για ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας

 

Αθροιστικά λοιπόν το κόστος των υλικών για την Ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας (πατήστε στο link για να τη δείτε αναλυτικά) είναι 33,65€.Όσον αφορά το κόστος εργασίας, μπορείτε στην ιστοσελίδα μας να βρείτε συνεργεία μόνωσης, με το κόστος να κυμαίνεται στα 10€. Έχετε υπόψη ότι η τιμή αυτή θα προκύψει από τη διαπραγμάτευσή σας με το συνεργείο, και ενδέχεται για πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα έργα αντίστοιχα να έχει διαφοροποιήσεις.Συνεπώς συνολικά το κόστος για τη μόνωση της ταράτσας σας με τη μέθοδο της Ανεστραμμένης μόνωσης, μπορεί να ξεκινήσει μόλις από τα 43,65€+φπα.* Σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές αυτές αφορού πληρωμή μετρητοίς. Για μονώσεις ταρατσών με το πρόγραμμα επιδότησης εξοικονόμηση κατ’ οίκον υπάρχει επιβάρυνση 12%, λόγω τραπεζικού επιτοκίου, εξαιτίας της μέσης καθυστέρησης στην αποπληρωμή μας 8 μηνών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Μονώσεις Ταρατσών Τιμές – Κόστος για Συμβατική Μόνωση Ταράτσας

infographic τιμές για συμβατική μόνωση ταράτσας

Αθροιστικά λοιπόν το κόστος των υλικών για την Συμβατική μόνωση ταράτσας (πατήστε στο link για να τη δείτε αναλυτικά) είναι 15,7€.Όσον αφορά το κόστος εργασίας, μπορείτε στην ιστοσελίδα μας να βρείτε συνεργεία μόνωσης, με το κόστος να κυμαίνεται στα 10€. Έχετε υπόψη ότι η τιμή αυτή θα προκύψει από τη διαπραγμάτευσή σας με το συνεργείο, και ενδέχεται για πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα αντίστοιχα να έχει διαφοροποιήσεις.Συνεπώς συνολικά το κόστος για τη μόνωση της ταράτσας σας με τη μέθοδο της Συμβατικής μόνωσης, μπορεί να ξεκινήσει μόλις από τα 25,7€+φπα.

* Σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές αυτές αφορούν πληρωμή μετρητοίς. Για μονώσεις ταρατσών με το πρόγραμμα επιδότησης εξοικονόμηση κατ’ οίκον υπάρχει επιβάρυνση 12%, λόγω τραπεζικού επιτοκίου, εξαιτίας της μέσης καθυστέρησης στην αποπληρωμή μας 8 μηνών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

-> Όλες οι παραπάνω τιμές αφορούν τη χρέωση ανά τετραγωνικό μέτρο, έχουν προκύψει μετά από αναγωγή για εφαρμογή μόνωσης 50m² & δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. 

-> Οι τιμές εργασίας αφορούν τις περιγραφόμενες εργασίες και αναφέρονται σε έργα εντός Αττικής. Για την επαρχία ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις, ανάλογα με τα μεταφορικά κόστη και γενικότερα τις ιδιαιτερότητες του έργου. Όμοιες και οι τιμές εργασίας έχουν γίνει με αναγωγή σε έργο 50m².